Skip to main content

PAVictimsHelp.org

PAVictimsHelp.org is a section of PALawHelp.org that provides important legal information on the rights of victims of crime and information on where victims of crime can find help in getting their lives back on track. 

Click on a sub-topic below for legal information, referrals to legal service providers and information about your local courts relating to that sub-topic.

监护-谬论与事实

通常,人们认为关于宾夕法尼亚州监护权法的条款形同虚设。这些都是谬论。

家庭法

本手册提供有关一般家庭法问题的有用资料。如果你在家庭法方面需要帮助, 本手册对家庭法一些最常见的领域给出了很好的 建议。

《住房法》概览

当你要求房东进行维修,而没有进行维修时,你可以打电话给房屋法规执法人员。

如何向地区法院提起上诉

如果你在地区法官法院败诉,你有权向你所在县的当地普通诉讼法庭提起上诉。

如何收集家庭暴力的证据

虐待证据可以帮助你获得PFA或其他保护令。这一证据在与家庭暴力有关的其他类型的案件(拘留、刑事事件)中也可能有用。

犯罪受害者的移民選擇

執法單位、醫療單位和其他各方 須知

为家庭暴力幸存者提供刑事司法信息

实施犯罪后会发生什么?尽管基于的事实和指控相同,PFA和刑事诉讼是两种不同的诉讼。

Back to top